عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

کتائب حزب‌الله عراق:آمریکا، رژیم اسرائیل و عربستان سعودی عامل انفجارهای بغداد هستند

کتائب حزب‌الله عراق در واکنش به انفجارهای خونین بغداد، تأکید کرد که این انفجارها با نقشه مشترک آمریکا، رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی رخ داده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 21
کد خبر: ۷۴۸۵۱

به گزارش راهبرد معاصر  گروه عراقی «کتائب حزب الله» آمریکا، رژیم اسرائیل و عربستان سعودی را محور شر دانست و آنها را عامل انفجارهای تروریستی بغداد توصیف کرد. 

حزب الله عراق در واکنش به این انفجارهای تروریستی که ۳۲ کشته و ۱۱۰ زخمی برجای گذاشته، گفت: «باندهای شرِ صهیونیستی، آمریکایی و سعودی بار دیگر، با ارتکاب جنایتی زشت که بازار مملوء از فقرای عراقی را هدف قرار داده اقدامات جنایت‌آمیز و کثیف خود در حق فرزندان ملت عراق ما را از سر گرفته‌اند.»

این گروه عراقی تأکید کرد: «هم‌زمانی این جنایت با روی کار آمدن دولت جدید آمریکا نشان می‌دهد که محور شر همچنان در راستای نقشه خود برای به‌زانو درآوردن مردم عزیز عراق حرکت می‌کند؛ مردمی که بر خروج نیروهای خارجی از خاک عراق تأکید و اصرار دارند».

حزب الله عراق با بیان اینکه همه منافع دشمن آمریکایی هدف مشروع به شمار می‌رود و فرقی بین آمریکایی چپ‌گرا و راست‌گرا وجود ندارد، تأکید کرد: «مردم سربلند ما در برابر همه تلاش‌های آمریکا و مزدوران آن در داخل و خارج از عراق که به منظور تحمیل هیمنه و خواست آمریکا بوده، مقاومت کرده و فداکاری‌های بزرگی را از بین بهترین جوانان خود تقدیم این راه کرده تا این کشور آزاد، مستقل و باعزت باقی بماند.»

در این بیانیه همچنین به ولی‌عهد سعودی درباره این نقشه‌ها هشدار داده شده و آمده است: «ما بار دیگر آنچه را که پیشتر درباره تصمیم بن سلمان و نیت او در حمایت دوباره از انجام عملیات وحشیانه [در عراق] گفته‌ایم، یادآوری می‌کنیم. قبلا به او هشدار داده بودیم که با دُم شیر بازی نکند؛ چرا که این آتش به پادشاهی شرّ سرایت خواهد کرد و دامن تاج و تخت سست آن‌ها را خواهد گرفت. به رغم این هشدارها، او نه‌تنها از این جنایت‌ها دست نکشید بلکه بیشتر از این نیز دستان خود را به خون بی‌گناهان آلوده کرد. لذا او بهای این تصمیم خود را خواهد پرداخت.»

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده